NOVOSTI

 

 

Stara veterinarska

 Na stambeno-poslovnom objektu u Metkoviću tzv. "Stara veterinarska" završeni su fasaderski radovi. Uređenje unutrašnjeg prostora je u tijeku, a radovi na krajobrazu tek slijede.

08.08.2008 12:04

 

 

Ministar u obilasku gradilišta

Ugledni gosti na čelu s ministrom prosvjete, gosp.Primorcem, danas su obišli naše gradilište Osnovne škole Ivana Gundulića u Dubrovniku. Osobno su se uvjerili u napredak radova te obilazak ovjekovječili s našim armiračima. Osim ministra Primorca i njegovih pomoćnika obilasku su nazočili: gradonačelnica Dubrovnika, gđa Šuica, ravnateljica škole, gđa Papac, projektant, gosp. Franić, te nadzorni inženjer, gosp. Mostarčić.

27.06.2008 12:02

 

 

EURO 2008

Od 05.- 09.06.2008. bili smo na team buildingu pod sloganom "Od Bratislave do Beča". Bilo nas je četrdesetak zajedno s našim gostima. Odsjeli smo u Bratislavi, a vrhunac svega je bila utakmica Austrija-Hrvatska koja se 08.lipnja odigrala u Beču. Dobro smo se "skockali" i pobjeda je bila neminovna.

10.06.2008 11:59

 

 

Suglasnost za obavljanje djelatnosti građenja

 Na naš zahtjev, Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva dana 04.lipnja 2008. izdalo je SUGLASNOST za građenje III skupine zahtjevnosti, za izvođenje pojedinih radova na građevinama I,II,III i IV skupine zahtjevnosti, te izvođenje manje složenih radova na građevinama I,II,III i IV skupine zahtjevnosti.
Dobivanje ove licence je još samo jedna u nizu potvrda kvalitete i uspješnosti našeg poslovanja.

04.06.2008 11:56

 

 

Centar za odgoj i obrazovanje

Nakon uspješno obavljenih građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova I faze na Centru za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" u Splitu, sklopili smo s Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi Ugovor za nastavak radova na spomenutom objektu. Tema Ugovora su javni radovi rekonstrukcije, adaptacije i nadogradnje dilatacije 6, rekonstrukcije i nadogradnje dilatacije 7, te uređenja okoliša i pristupnih cesta Centra za odgoj i obrazovanje "Juraj Bonači" u Splitu.
Planirani rok izvršenja radova je deset mjeseci.

30.05.2008 11:51