NOVOSTI

 

 

Primopredaja - Dom za odgoj djece i mladež, Split

Nakon uspješno izvršenih građevinsko-obrtničkih i instalaterskih radova za potrebe uređenja i održavanja Doma za odgoj djece i mladeži, Split, Hercegovačka 65, obavljena  je primopredaja radova i okončani obračun s investitorom Ministarstvom zdravstva i socijalne skrbi Republike Hrvatske. Radovi su započeli dana 15 listopada 2008. godine, a završili 15 travnja 2009. godine u ugovorenom roku.

28.04.2009 11:17

 

 

Knez od Monaka u Rovinju

U sklopu svog posjeta Republici Hrvatskoj knez Albert II od Monaka je obišao i naše gradilište REHABILITACIJSKI CENTAR ZA DJECU POSTRADALU OD MINA u Rovinju.
Stigao je u društvu ambasadora SAD-a, Australie, Južne Koreje i Norveške, a dočekala ga je Dijana Pleština, predsjednice udruge "DUGA", istarski župan Ivan Jakovčić i mnogi budući štićenici Centra.
Knez je pokazao veliki interes za dovršenje  projekta, a našu ekipu je počastio zajedničkom fotografijom.

22.04.2009 22:48

 

 

Preseljenje

18. travnja svečano smo proslavili 19. godišnjicu tvrtke i preseljenje u nove poslovne prostorije.
Svečanost je započela blagoslovom svih gradskih svećenika, a nastavila se u ugodnom druženju sa dragim prijateljima i poslovnim partnerima.

18.04.2009 19:39

 

 

Crkva sv. Nikole biskupa u Metkoviću

Predsjednik Hrvatskog Sabora, gosp. Bebić, sa svojim bliskim suradnicima obišao je naše gradilište, Crkvu sv. Nikole biskupa u Metkoviću.
Don. Senko Antunović, župnik Župe sv. Nikole sve goste je pozvao na otvaranje i blagoslov CRKVE planiran za dan 6. prosinca kada cijela župa slavi svog sveca zaštitnika.

18.04.2009 16:14

 

 

Gimnazija u Rovinju

Nakon potpisivanja ugovora s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa uslijedilo je svečano otvaranje novog gradilišta u Rovinju. Predmet ugovora je rekonstrukcija i dogradnja Srednje škole Zvane Črnje i Talijanske srednje škole kao i izgradnja športske dvorane.
Kamen temeljac je položen u prisustvu ministra Dragana Primorca, župana Ivana Jakovčića, gradonačelnika Giovannia Sponza i ravnateljica dviju srednjih školi Marije Brana i Viviane Benussi, a na radost učenika i ostalih mnogobrojnih uzvanika.

10.03.2009 12:33