NOVOSTI

 

 

Sanacija škole u Nerežišću

Na Natječaju Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka za sanaciju Područne škole Nerežišće najpovoljniju ponudu dala je naša firma pa su joj na javnom nadmetanju dodijeljeni poslovi na sanaciji te škole koja djeluje u sastavu OŠ Supetar iz Supetra na Braču.

08.06.2005 13:36

 

 

Dovršeni radovi na zgradi Općine Pučišća

Tijekom mjeseca travnja dovršeni su svi radovi na obnovi zgrade Općine Pučišća na otoku Braču. Obavljeni su radovi na fasadi i starom drvenom krovištu, čime je građevina ponovo bljesnula svojim izvornim stilom.

23.05.2005 13:30

 

 

Ponuda za kupnju stana ili poslovnog prostora

Nakon uklanjanja starog objekta zubne ambulante, prilazi se uređenju parcele i iskopu za temelje čime i službeno počinje prodaja stanova i poslovnog prostora u stambeno poslovnom objektu u Ulici Ivana Gundulića. Iskoristite priliku da si osigurate vlastiti prostor u strogom centru grada.

23.03.2005 13:28

 

 

Počelo uklanjanje bivše zubne ambulante

Nakon ishođenja svih potrebnih dozvola i suglasnosti započeli smo sa uklanjanjem objekta bivše zubne ambulante. Na njenom mjestu izgraditi će se stambeno poslovni objekt namjenjen tržištu. Projektant i nadzor je tvrtka "Projektni ured Glavinić d.o.o." iz Metkovića.

10.03.2005 13:24

 

 

Dovršetak grubih građevinskih radova na Ambulanti

Na Ambulanti u Jelsi dovršavaju se grubi građevinski radovi. Unatoč lošem vremenu i dugoj zimi, radovi se odvijaju predviđenim tempom.

05.03.2005 13:21